Din Tur

Dashboard

Delprodukt

Namsen Adventure - Hyllenget Gård - on request

Hyllenget Gård, pris pr. døgn inkl fullpensjon, spa, møterom, 16 senger, juni: NOK 23 500,- Pris pr. pers > 5, 4500,-. Juli, august: 20 000,- /4000,-

Hyllenget Gård, perlen ved bredden av “Elvenes Dronning”- Namsen.

Trøndelags flotteste gjestegård med førsteklasses service. For de som ønsker laksefiske, standard og service av ypperste nivå, så kan vi tilby et opphold i luksuriøse omgivelser på Hyllenget Gård. Her legges det til rette med personlig tilrettelegging, et utsøkt Gourmet kjøkken og en utsøkt vinkjeller, og for de som ønsker en unik ramme for et forretningsmøte tilbyr gården modernekonferansefasiliteter og IKT teknologi.

Selve herregården har åtte romslige dobbeltrom, med egne bad og generelt meget høy standard. Innredning og materialer er valgt av stedets eiere for å gi et smakfullt helhetsinntrykk, et behagelig sted å trekke seg tilbake til og – ikke minst – en god og stille natts søvn. Du finner alle fasiliteter som du er vant til på overnattingsrommene, samtidig som det er lagt vekt på å tilby det lille ekstra også her.

Overnattingsrommene ligger i gårdens andre etasje. I første etasje vil du finne en romslig entre, to store stuer og spisestue. Det er valgt en meget høy standard i utførelsen av hele gården, og den vil oppleves som moderne og tradisjonell på samme tid.

I nærliggende bygninger vil du finne et garasjeanlegg, samt et velutstyrt spaanlegg med utsikt over elva. Ved behov for ytterligere overnattingsplasser, kan vi tilrettelegge for det i nærheten av Hyllenget Gård.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙