Lenke til forsiden

100+ destiansjoner

Din Tur Care

Din Tur Care - Sikre, bærekraftige og gode opplevelser - fordi vi bryr oss!

Din Tur Care - fordi vi bryr oss!

Takk for at du ønsker å bli bedre kjent med Din Tur.

Som Norges ledende turoperatør innenfor havfisketurisme hviler det ett stort ansvar på våre skuldre. Vi har en verden i en stadig og kontinuerlig endring.

Livet skal leves raskere enn før, men samtidig må vi ta oss tid til å senke skuldrene og bare nyte.

Nyte naturen. Nyte hverandres selskap og ta inn over oss nye gode opplevelser i sikre omgivelser.


Derfor velger du Din Tur!

Vi legger til rette for at du skal få disse gode opplevelsene, fra du går ut din egen dør, til du er hjemme igjen.

Vi sørger for at transporten er så miljøvennlig som overhodet mulig slik disse opplevelsene også kan oppleves av de kommende slekter.

Du skal være ivaretatt og føle deg trygg. I tillegg sørger våre leverandører at vi følger Norges havressurslov som har som formål å sikre en bærekraftig forvaltning av livet i havet.

De skal ansvarlig leve side om side med de som driver næringsfiske og at du velger å besøke dem, bidrar til å holde gamle, små kystsamfunn langs Norges kyst, levende!

Vi jobber tett med våre leverandører for å bidra til at de best mulig skal legge til rette til deg. At de skal spille deg god og sørge for at du tar de gode beslutningene for din egen sikkerhet. Vi har kun registrerte anlegg blant våre leverandører og vi tilbyr verktøy som skal sikre at du rapporterer fangsten i henhold til lovverket.

Vi har de beste leverandørene og når disse velger å samarbeide med oss, er det en stor tillitserklæring, som du igjen nyter godt av. Vi jobber tett med FNs bærekraftsmål og søker hele tiden å gjøre en forskjell, der vi kan gjøre en forskjell.


Fordi vi bryr oss!

Fra og med sesongen 22/23 er Din Tur stolt hovedsponsor av det norske Hopplandslaget. Ett landslag som ikke skiller på menn eller kvinner, der alle skal gis like muligheter til å lykkes. Ett landslag som arbeider på tvers av nasjoner for å bygge videre, på sportens vegne.

Vi vet at hoppsporten er populær i de land hvor 90% av våre gjester kommer fra og ved å bidra til dette, bidrar vi til utviklingen av sporten og nye flotte opplevelser for våre entusiastiske gjester.

Det er ikke så nøye om det er en polsk, tysk, norsk eller tsjekkisk hopper som vinner, så er det til syvende og sist, hoppsporten som vinner.

Derfor er Din Tur stolt hovedsponsor av det norske Hopplandslaget.


Fordi vi bryr oss!

Og det er vårt løfte til deg.

Vi bryr oss!

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre.

Vi jobber kontinuerlig med smarte løsninger for å skape opplevelser for deg.

Vi jobber kontinuerlig med å finne den beste prisen.

Vi jobber kontinuerlig med FNs bærekraftsmål.


Fordi vi bryr oss – Din Tur cares, med Din Tur Care!


Til toppen

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙