Lenke til forsiden

Opplev den ultimate vinterfiskeopplevelsen med oss!

Vinterfiske i Norge er en magisk opplevelse som kombinerer verdens råeste natur med et havfiske i verdensklasse. Den arktiske himmelen lyser opp med fantastiske farger fra det dansende nordlyset, mens under havet koker det med fisk. Vinterfiske i Norge kan ta pusten fra enhver!

Vinteren er tida der Norge kan by på sitt mest ikoniske fiskeeventyr: skreifisket. Skreien, svømmer fra Barentshavet til norskekysten for å gyte, og fenomenet trekker fiskere fra hele verden til Norge.

Din Tur er stolte av å tilby de beste overnattingsfasiliteter og komfortable båter tilpasset de ekstraordinære forholdene vinteren i nord kan by på. Som gjest på en av våre skreddersydde destinasjoner for vinterfiske blir du utstyrt med varme klær og alt du behøver for en god dag ute på vinterfiske. Slik kan du kombinere fiske og hval ute på havet om dagen, med nordlys og selvfanget fiskemat om kvelden.

Å fiske om vinteren i Norge handler altså ikke bare om å få fisk, men er en opplevelse som berører alle sanser. Lyden av bølger som bryter mot båten, lukten av saltvann og fisk, synet av nordlyset som danser over himmelen, og smaken av fersk fisk tilberedt på gourmetvis.

 Velkommen!

Sørøya Rorbu og Havfiske

På Sørøya Rorbuer og Havfiske finner du en camp med høystandard boenheter og kabinbåter som tilbyr den beste komfort. Her kan du oppleve et fantastisk fiske etter skreien, som stopper på Sørøya for å forsyne seg av lodde som ankommer samtidig. På denne tiden opplever du hval og delfiner i store mengder, som jakter etter de små fiskene, og det er liv overalt. Også kveitefisket er helt utrolig på denne tiden, de fleste kveiteplasser ligger ikke langt unna campen og byr på et spektakulært fiske. 

Amberfish

Amberfish ligger kun 30 minutter fra Tromsø lufthavn. Om vinteren er det lovende fiskemuligheter etter Skrei. Området rundt legendariske Malangsgrunn kan nås på kort tid med raske og trygge båter. Dersom været ikke tillater fiske ved Malangsgrunn, er det gode fiskeforhold for steinbit og kveite i fjorden og Kvalsund.

Lofoten North Light and Fishing

De fleste sportsfiskere har hørt om Lofoten og det spektakulære vinterfisket etter Skrei. Med Lofoten North Light and Fishing tilbyr vi moderne hus av meget høy standard i vakre Lofoten. Flåten av kabinbåter gir deg komfort og beskyttelse mot vind og vær. På denne tiden av året finner du også mange gode fiskeplasser for kveite og hyse bare et steinkast fra leiren.

Burøysund Brygge

Her har du muligheten til å fiske etter skrei på de beste fiskeplassene på åpent hav. Hvis været ikke tillater fiske på yttersiden er det mange muligheter for fiske i sundet eller fjorden. Fisket på Vannøy regnes som et av de beste når det gjelder kveite eller skrei.

Maribell Sjøhus

Maribell Sjøhus ligger kun en halvtime fra Tromsø lufthavn. Om vinteren er det lovende fiskemuligheter etter Skrei. Fiskeplassene på Malangsgrunn kan nås raskt med de trygge og raske båtene. Du vil også sette pris på sløyerommet der du ikke trenger å fryse på denne kalde årstiden. Dersom været ikke tillater fiske ved Malangsgrunn, er det gode fiskeforhold for steinbit og kveite i fjorden og Kvalsund.

Mølnarodden

Her kan du oppleve topp vinterfiske, det er kun noen få minutter fra Campen til fiskeplassene. Den legendariske Nappstraumen kan også nås på kort tid. Her har du de beste mulighetene for å fiske skrei, kveite og andre arter om vinteren.

Risøyhamn Sjøhus

Risøyhamn Sjøhus er en moderne fiskecamp med alle krav til et godt vinterfiske. Her kan du fiske på utsiden av Vesterålen når været tillater det. Fiskeplassene nås med de raske og trygge båter på rundt 1 time. Hvis været ikke tillate fiske på yttersiden kan fiske i den fiskerike og kjente Andfjorden som ligge bare et steinkast fra Campen.

Til toppen

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙