Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST

Sykkel i Norge

Norge er et fantastisk land å sykle i. Vi har et variert veinett langs kysten, på øyer i havgapet, i kulturlandskap og høyfjell. Hele landet er en gedigen tumleplass for deg som liker å sykle.

Foruten at veinettet på disse stedene er godt egnet, har vi lagt vekt på nærhet til utleie av sykler, attraksjoner, kultur og naturopplevelser.

Tilbudene våre baserer seg på at du kan bo på ett sted, ta sykkelturer ut fra boenheten og returnere til huset samme dag. Boligene holder høy standard og det er også tilbud om å delta i andre aktiviteter. Sykkel og tilhørende utstyr kan du leie på stedet. Vertskapet har også nødvendig reparasjonsutstyr, samt kunnskap om de forskjellige sykkelrutene.

Våre sykler har god kvalitet og nødvendige justeringsmuligheter. De kan brukes på stier, grusveier og asfalt. Det finnes også en barnesykkel til leie på hver boenhet.

Som sykkelturist er du i utgangspunktet en miljøvennlig turist, glem allikevel aldri å ta hensyn til naturen når du ferdes i den!

Sykkel (9).jpg
lOGO

For å finne våre sykkeldestinasjoner huker du av for sykkel i hurtigsøket, eller sender en mail til office@dintur.no for å få informasjon.

Copyright © 2010-2020. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.