Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Asplia

Fantastisk sjøfiske i Eiterfjorden og evt lenger ut mot havet.

Eiterfjorden har lange fisketradisjoner der du allerede etter noen få minutters båttur kan finne gode fiskeplasser som f.eks Svinvika på tur ut fjorden eller den lune Vågen i sørøst retning eller du tar turen til innerst i Eiterfjorden. Ved Naustbukta er du å garantert fisk som torsk, sei. hyse,laks eller ørret. Fisker du på litt større dyp kan du få både lyr og en og annen kveite eller uer.

Eiterfjordener har store forekomster av krabbe. Krabbeteinene i båthuset er til din disposisjon.

På fine dager er turen ut til Risværøyene en flott naturopplevelse med mulighet for et hyggelig strandhogg. Med ekkoloddet finner du mange fine fiskeplasser. Herfra er det ikke lange turen til rike fiskefjorder som Årsetfjorden, Lekafjorden og Rødsfjorden.

 

Den helt store opplevelsen kan du få ved å besøke Aspli i månedskiftet mars/april. Da får du med deg vårinnsiget av gytemoden skrei og kysttorsk og da er det virkelig store muligheter for å få mengder av stor fin torsk med lever og rogn som på kvelden tilberedes til det beste festmåltid.

 

Verten kan også formidle kontakt for leie av fisketur ut på havet med fiskebåt

divider

Utstyr til leie.

Båter til leie.

Ekkolodd/GPS

Kaldt klima, godt sommervær i perioden 1. juni-1. sept.

Anbefaler varme vinterklær 1. sept-1. juni.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Asplia
Asplia
Asplia
Asplia
Asplia
Asplia
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.