Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Efjord Sjøhus

Husene ligger ved sjøen, og fra terrassen er det direkte adgang til flytebrygga. Sikre og gode Kværnø båter, 19ft med 50 hk motorer og ekkolodd og kartplotter.

Husene ligger ved sjøen, og fra terrassen er det direkte adgang til flytebrygga. Her ligger Kværnø båtene, 19ft med 50 hk motorer og ekkolodd og kartplotter. Mellom husene ligger et eget hus som inneholder rom til filetering av fisk og frysere. Standarden på anlegget, både hus og båt, er moderne og god. Her vil du ikke savne noe! Beliggenheten gjør det mulig å fiske uansett vindretning. Du kan fiske i Efjorden, Tysfjorden, Ofotfjorden og i Vestfjorden. Torsk, sei og hyse er de mest vanlig fiskeartene. Om våren kan det lønnes seg å fiske etter steinbit, mens kveite kan du fiske hele året. I de dype fjordområdene og ved den sterkt skrånende fjordkanten, kan du finne den velsmakende ueren. Efjord Sjøhus er en destinasjon i særklasse! Men test den selv, så skjønner du hva vi mener.

divider

Sløyefasiliteter med vann.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.

Efjord Sjøhus
Efjord Sjøhus
Efjord Sjøhus
Efjord Sjøhus
Efjord Sjøhus
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.