Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Eidet Havfiske

Sjøfiske

Dette fiskeområdet ligger godt skjermet for vind, så du kan begynne å fiske rett ved inngangsdøren. Det tar deg bare tre minutter å kjøre til naboliggende fyr - her kan du alltid regne med å få kveite. Andre gode områder for kveitefiske er i nærheten av Holla (nr. 3), i strømmen langs Lekangsøya til Hysegrunnen (nr. 5) og mellom Stongegrunnen og Flua (nr. 15). Grunnen er året rundt et pålitelig område for stor torsk. Om våren vil du også kunne fange steinbit her, og i begynnelsen av sommeren kan du dra på fisketur etter stor lyr. Området nordvest for Hysegrunnen (nr 5) og Mefjerdingen platået i Tranøyfjorden kan uten overdrivelse kalles en hot spot for steinbit.

I gropene mellom Høyholmen og Bjørgagrunnen og nær Krykkjegrunnen kan du være sikker på å finne virkelig stor torsk og sei.

Det er gode forhold for lange og brosme langs med de bratte kantene ved Lekangsøya. For de som ønsker å gå for uer, anbefaler vi kanten øst for grunnen utenfor Lekangsøya.

 

 


Klikk på bilde for å åpne galleri
Copyright © 2010-2021. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.