Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Einset

Einset ligger på Aspøya i Tingvoll kommune, Møre og Romsdal. Husene som ligger ved Karihavet er et fint utgangspunkt for turer til de mange gode fiskeplassene i området. Her er godt beskyttede fjorder og mer åpent farvann.

Einset ligger på Aspøya i Tingvoll kommune, Møre og Romsdal. Husene som ligger ved Karihavet er et fint utgangspunkt for turer til de mange gode fiskeplassene i området. Her er godt beskyttede fjorder og mer åpent farvann. Spesielt populært er Bergsøysundet med godt fiske av torsk og sei. Her er også mange trange sund med gode muligheter for fiske etter sjøørret. Ønskes fiske i ferskvann finnes mange vann i nærheten. Laksefiske i elvene Surna, Driva og Batnfjordselva er en kort biltur unna. Ellers er dette et godt utgangspunkt for turer til Kristiansund og Molde samt den vakre Atlanterhavsveien. Har egen brygge med bilvei helt frem.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.