Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Hamneidet

Veien ut til de absolutt beste fiskeplassene er særdeles kort, og båtene på Hamneidet er tilpasset de kresne fiskere som verdsetter gode og romslige båter velegnet for fiske.

Veien ut til de absolutt beste fiskeplassene er særdeles kort, og båtene på Hamneidet er tilpasset de kresne fiskere som verdsetter gode og romslige båter velegnet for fiske. Våre tyske samarbeidspartnere ble meget begeistret for fisket, den ene store torsken etter den andre ble dratt opp, og kveita alle drømmer om tok pilken! Om sommeren er seifisket på sitt beste, mens en litt tidligere på året har spesielt gode sjanser på steinbiten. Hemmeligheten bak de rike fiskebestandene er en egen sildestamme, noe som og gjør Hamneidet til en særdeles stabil fiskeplass.

 

Hamneidet ligger ved et sund som er godt beskyttet mot vind og store bølger. Med båt bruker man bare 10 minutter til munningen av brede fjorder og videre til åpent hav der det er gode fiskemuligheter;

* Seigrundene, Uerbankene og Kveitebankene; kjent fra gamledager som gode fiskeplasser.

* Ytre Nordreisafjorden, Kvænangen og Lopphavet i nord, Kjølmangen, Ytre Lyngen og Fuglehavet i sør.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Hamneidet
Hamneidet
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.