Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Frikjøring, Koppangen Brygger

Lyngen er et viden kjent frikjøringsområdet, og benyttes ofte av de mest ekstreme utøvere av sporten. Her finnes linjer som de færreste tørr sette utfor, men også mindre ekstreme varianter.

Lyngen er et viden kjent frikjøringsområdet, og benyttes ofte av de mest ekstreme utøvere av sporten. Her finnes linjer som de færreste tørr sette utfor, men også mindre ekstreme varianter. I Lyngen er det umulig å unngå start fra fjæra, og ende opp på en topp over 1000 meter. I et slikt terreng anbefales det å ha litt erfaring med lange bratte turer, med tilsvarende nedkjøring. Har du planlagt en tur til Lyngen, kan Din Tur tilby overnatting sentralt mellom de mest kjente toppturene. Med hus på Lyngseidet, Koppangen, Svensby, Jægervatn og Nordlenangen, er de største skiklassikerne ikke langt unna. Din Tur er også tilknyttet fjellguider i området. De tar deg med på en uforglemmelig opplevelse.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Koppangen Brygger
Koppangen Brygger
Koppangen Brygger
Koppangen Brygger
Koppangen Brygger
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.