Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Larseng Kystferie

Bare 25km fra flyplassen i Tromsø finner du et av våre beste fiske-og kveiteområder. Komfortable hus, god service, stabile og gode aluminiumsbåter på 19 fot og 50 hk er hva Larseng Kystferie er kjent for. Her, ved den legendariske Rystraumen, vil du finne ekstreme gode plasser for kveite. De gode plasser er like utenfor havna. Når tidevannet strømme gjennom Rystraumen er det ikke bare kveita som rører på seg. Det er også gode sjanser å få stor torsk, hyse, rødspette, sei og steinbit på kroken.
Ytterligere hot-spots for steinbit er på Bergegrunnen og noen deler av Balsfjorden. Hvert år blir det tatt steinbit på 10kg i denne fantastiske delen av Nord-Norge. Utenfor Rystraumen det er mange gode plasser for torsk – på jakt etter små sei. Det er mange historier der stor torsk er tatt idet den tar en sei som har bitt på kroken.
Den berømte Rystraumen er vel kjent, og mange av lokalbefolkningen liker å fiske her. Også svenske topp guider har markedsført stedet og dets spesiell strøm.
På Hella ved Rystraumen er det fantastiske forhold for stangfiske på svaberg.
På grunn av kort transfer fra Tromsø lufthavn er Larseng Kystferie vel verdt et besøk – dette er også et godt sted å tilbringe ei langhelg.

Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.