Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Lenangen Brygger

Bare om lag 35 minutter fra det gode fisket i Langsundet/Grøttsundet, presentere vi stolt disse to luksuriøse husene på Lenangsøyra - et førsteklasses produkt i naturskjønne omgivelser med en fantastisk utsikt over de majestetiske Lyngsalpene.
Her tilbyr vi fantastiske gode båter, 22,5 fot med cabin eller 19ft åpne båter, for å fiske på sjøen. Fisket ved Lenangen Brygger er fiskernes drøm - allerede etter bare noen få minutters kjøring vil du finne de hotteste stedet i hele området - ved fyret er et godt fiske. Her finner du også det rette stedet for steinbit – og det sies at gjennomsnittlige størrelsen på steinbit er vanskelig å slå.
Du kan dra i alle retninger herfra - Ullsfjorden, Lyngenfjord, område rundt Arnøya og Vannøya eller den allerede nevnte Langsundet eller Grøttsundet pluss mange flere alternativer. Søk på google på en av disse attraktive fiskeplasser og du vil se potensialet for dette stedet.
Om høsten kan du fange stor sei over 10 på de ytre deler av Lyngenfjorden. God størrelse er det også på uer. Torsk får du ofte rundt 15-20 kg i retning Arnøya.
I den lune havna på Lenangsøyra ligger båtene ved privat brygge, og herfra starter du opp til de beste fiskeplassene. Om sommer solen skinner hele døgnet, og om vinter er det gode sjanser for å se nordlyset på den arktiske himmelen. Tallrike turløyper i fjellene inviterer deg til å utforske området - og Lyngsalpene er et eldorado for skiløpere.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.