Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Lofotbrygga Brettesnes

Lofoten! Her bor du på ei øy omgitt av vakker natur, midt i Lofoten. Det er ikke bare naturen, flora og fauna som er fascinerende, men også alt det livet som er under vann. Lofoten er kjent for sitt gode fiske og Vestfjorden er fødestuen til torsken. Torsken fødes i Vestfjorden, vandrer nordover i Barentshavet for å vokse seg stor og tilbake til Vestfjorden for å gyte og gi liv til en ny generasjon Lofottorsk. Din vert Geir Helland vet om de beste stedene som ingen andre i denne delen av Lofoten vet om.
Opplev Lofotfiske i mars og april. Da er det yrende liv på land og til vanns og det er den gytende skreien som trekker til seg både fiskere og turister. Det er tiden for å få de riktig store torskene.
Lofoten og Vestfjorden byr på alle fiskearter som fins i sjø i Norge. Stor uer, steinbit og hyse får du ofte og selv brosme og lange er vanlig i de dypere områder i Vestfjorden.
Dette stedet er lett å nå med den nye E10, Lofast. Det tar kun 2,5 timers kjøretur fra Evenes flyplassen til dette drømmestedet.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2021. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.