Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
Din Tur AS - Tur 1. Kajakk og midnattsol i Troms
Tur 1. Kajakk og midnattsol i Troms
Varighet:  3 dager / 2 netter midnattsol_200.jpg
Datoer: 

Det er satt opp 6 faste avganger i 2010:

16-18 juni, 23-25-juni, 30 juni til 2. Juli, 7-9 juli, 28-30 juli og 12-14 august.

Andre datoer er mulig på forespørsel (min 4 personer). Ønskes større utfordringer og flere dager på tur tilbyr vi 5-dagersturen "Vilt og Vakkert i Troms"(min 4 pers). 

Pris:  kr.3900,-
Utenfor Tromsø ligger Kvaløya med flotte fjorder, alpetinder og en skjærgård krydret med holmer, skjær og kritthvite strender. Her, langt nord for Polarsirkelen, går solen aldri ned og det er dag hele døgnet.
Landskapet på kysten av Troms er slående vakkert. Vi legger opp til forholdsvis korte dagsetapper slik at vi kan ta oss tid til å utforske området. På god lokal mat og samtidig "smakebiter" av en spennende kulturhistorie. Hvite strender sørger for myk landing for våre kajakker når vi føler behov for en rast. Her finnes også rikelig med flotte leirplasser der vi forhåpentligvis kan nyte midnattsolas varme rødskjær de sene kveldstimer.  
Er værforholdene "normale" legges turen til områdene omkring Sommarøy, et levende fiskevær på vestsiden av Kvaløya. Det er ikke uten grunn at dette i generasjoner har vært et yndet utfartssted for tromsøværinger på den varme årstiden. Alternativt legges turen til områdene rundt Gåsvær der landskapet er like vakkert. På turen besøker vi blant annet et av de siste hvalfangstmottak på Kvaløyvågen. Kirkegården på Gåsvær forteller sin egen historie om fortidens slit og dramatikk på havet og gir innblikk i fortidens navnemoter. Velkommen til herlige dager med godt påfyll både for gane, kropp og sjel.
 
halvor_3-dagers_ed250b.jpg
Type tur :  2-3 dagers kajakktur
Varighet :  3 dager / 2 netter
Sesong : 

Det er satt opp 6 faste avganger i 2010: 16-18 juni, 23-25-juni, 30 juni til 2. Juli, 7-9 juli, 28-30 juli og 12-14 august.

Antall deltakere :  Min. 3 - maks. 9  
Pris :  Kr. 3900,- 
Overnatting :  Overnatting i telt.
2 personer deler 3-mannstelt. Lavu/større telt medbringes til felles måltider og briefing.
Inngår i prisen : 

All mat og utrutstning. Våttkort (introduksjonskurs etter standard fra NPF). Transport t/r Tromsø og startpunkt for padlingen. 

Inngår ikke i prisen :  Transport fra og til Tromsø lufthavn. 
Forkunnskaper / grad :  Turen passer for både nybegynnere og noe mer erfarne kajakkpadlere.
Deltakere må være svømmedyktige og ha en sporty innstilling.
Passer ungdom fra 15 år sammen med foreldre.
Etter avtale kan deltakerne få Våttkort (introduksjonskurs NPF).
Distanse / dagsetapper :  10-14 km pr. dag  
Fremmøte :  09.00 City Living Hotell i Tromsø sentrum.
Komme hit : Bil, fly eller Hurtigruten.
Overnatting før og etter turen :  Overnatting før og etter turen, f.eks på City Living Hotel (Grønnegt. 48) i Tromsø sentrum www.cityliving.no tlf: 77 78 10 50.
Annen nyttig info :  Turen må være booket med minimum antall deltakere senest 2 dager før avgang.
På turen serveres god lokal mat.  Enkeltkajakker er TaheMarine Bayspirit med ror og senkekjøl. Dobbeltkajakker er TaheMarine K3R Argo Maxi.
Verdt å oppleve i tillegg : 

Ishavsbyen Trømsø (også kalt "Nordens Paris") er verdt et besøk. Her er butikker, cafeer og et yrende uteliv. Du bør også benytte anledningen til et besøk på Polarmuseet, Polaria eller Nordlysmuseet. Er du sprek til beins er det dessuten flott å få med seg en bestigning av f.eks Tromsdalstind. For mer info: www.destinasjontromso.no


       

Klikk på et bilde for å åpne galleri

"parent.bidpage.location='http://www.ophil.com'"
 
Copyright © 2010-2021. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.