Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Maribell Sjøbua

Kvaløyvågen ligger plassert ytterst i Kvalsundet. Området ligger dels skjermet for vær og vind og byr på mangfoldig og godt fiske.

Kvaløyvågen ligger plassert ytterst i Kvalsundet. Området ligger dels skjermet for vær og vind og byr på mangfoldig og godt fiske. Ytre Kvalsundet er blant annet kjent som en av Norges aller beste plasser for fiske av kveite og størrelsen på den er heller ikke noe å si på. November 2008 ble det tatt ei kveite på 196kg på stang!!!

 

I området rundt og utenfor Kvalsundet er det også mange gode fiskeplasser, vi på Maribell sjøbua kjenner området godt og deler gjerne vår kunnskap om dette.

 

De mest vanlige fiskeslagene her er torsk, sei, kveite, steinbit, flyndre og du kan også få breiflabb og makrell. Reiser du litt lengre ut mot storhavet på rette tiden av året er jo skreien bitevillig.

Flytedresser til leie.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.