Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Namsenfjord

Det beste med Namsenfjorden er den korte veien til mange gode fiskeplasser - nærmeste uer-hold ligger 100 meter fra flytebrygga! Videre er det godt fiske etter de vanlige artene som torsk, sei, lyr, lange, hyse, makrell, sjøørret og ..

Det beste med Namsenfjorden er den korte veien til mange gode fiskeplasser - nærmeste uer-hold ligger 100 meter fra flytebrygga! Videre er det godt fiske etter de vanlige artene som torsk, sei, lyr, lange, hyse, makrell, sjøørret og laks. Husk at all laks og sjøørret som skal opp i Namsen passerer her! Når været tillater det bør de ivrige fiskere og prøve storhavet lenger ut. Bruk sjøkartet og finn en av de mange grunnene her ute. Sjansen er stor for både sei, torsk, uer og andre arter i fin størrelse her ute. Havfiske med stor båt og skipper kan organiseres på forespørsel. Verten er behjelpelig med å løse fiskekort for flere av de mange fine fiskevanna i området.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Namsenfjord
Namsenfjord
Namsenfjord
Namsenfjord
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.