Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Dykking, Naustbekken

Strømsholmen Sjøsportsenter Strømsholmen er et professionelt sjøsport og dykkersenter for de som søker hav, fjord og en fantastisk natur. Her er et eldorado for sportsdykkere og fiskeinteresserte.

Strømsholmen Sjøsportsenter Strømsholmen er et professionelt sjøsport og dykkersenter for de som søker hav, fjord og en fantastisk natur. Her er et eldorado for sportsdykkere og fiskeinteresserte. En fantastisk opplevelse venter på deg. Krystall klart vann, skog av stortare, utallige skipsvrak og en rik undervannsfauna og flora. Strømsholmen Sjøsportsenter er lokalisert midtveis mellom Kristiansund og Molde, ved det berømte havstykket Hustadvika som har vært en skrekk for sjøfarende gjennom århundrene. Floraen og faunaen her er både rik og unik takket være Golfstrømmen og kan sammenlignes med et hvert annet sted i Europa. Undervannsfaunaen inneholder forskjellige koraller, svamper, sjøstjerner, skjell, skalldyr, fisk osv. og det er heller ikke uvanlig at spekkhoggerne besøker området. Mange fine dykkesteder kan nås i gangavstand fra senteret, eks. Vevangstrømmen. For å ta vare på naturen og artsrikdommen tillates ikke at det skytes fisk eller tas med gjenstander fra skipsvrakene på våre ordinære dykk(sites). Dette for at de som kommer senere skal få de samme opplevelsen som dere. Fisk kan tas i andre områder ved senteret. Informasjon om dette vil bli gitt på forespørsel. Strømsholmen er ett av de beste dykkersentrene i Norge både for begynnere og de mer erfarne. Alle som dykker her må ha gyldig sertifikat før dykking. PADI, CMAS eller andre legale sertifikat. Du vil få et dykkernummer som du skal bære under hele oppholdet. Strømsholmen er sertifisert for PADI og godtatt av den Norske sportsdykkerorganisasjonen som dykkersenter og som dykkerskole. Fasiliteter på dykkersenteret: • Kompressorrom med 2 kompressorer 200/300 bar • Kapasitet 700 l/m. n-Luftbank med 120.000 liter luft. • Verksted og påkledningsrom med tørkerom for drakter. • Trygg oppbevaring av dykkerutstyr. • Dusj og toalett. • Kai rett ved påkledningsrommet. • Dykkerpub med øl og vin. • Salg og utleie av dykkerutstyr. • Utleie av undervannsscooter.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Naustbekken
Naustbekken
Naustbekken
Naustbekken
Naustbekken
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.