Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Rørvik Rorbuer

I Nærøysundet fiskes det hele året etter sei, hyse, lyr og torsk, men man kan også få både sild og makrell. I fiskeværene utenfor Vikna starter vinterfisket etter skreien i mars.

I Nærøysundet fiskes det hele året etter sei, hyse, lyr og torsk, men man kan også få både sild og makrell. I fiskeværene utenfor Vikna starter vinterfisket etter skreien i mars. Denne fisken kommer også inn i Nærøysundet på denne tiden. Det er da mulig å få kjempefin Skrei med lever og rogn bare få minutters kjøring fra rorbuene. Tidlig om våren kommer også storseien inn fra havet, mens på sommeren er det mest vanlig med småsei. På sensommeren er det store muligheter til å fiske sild og makrell. Nærøysundet gir også muligheter for krabbefiske om høsten. Rørvik rorbuer tilbyr også havfisketurer med storbåt. "Vikingfjord" driver vanligvis snurrevadfiske etter torsk/skrei i Lofoten på vinterstid. På våren, sommeren og deler av høsten er det derfor mulighet til å være med på en fisketur i sjøområdene rundt Vikna. Da er det vel egentlig bare et spørsmål om HVA man vil fiske etter.

divider

Sløyefasiliteter med vann.

Storbåtfiske med skipper.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2021. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.