Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Røytvoll

Røytvold ligger ytterst i Bindalsfjorden med store fiskemuligheter i innover Bindalsfjorden, ytre deler av Ursfjorden, Hardangsfjorden og Skrotnesfjorden.

Røytvold ligger ytterst i Bindalsfjorden med store fiskemuligheter i innover Bindalsfjorden, ytre deler av Ursfjorden, Hardangsfjorden og Skrotnesfjorden. I godt vær kan en kjøre ut mot åpent hav og Røiningen. Derfor er dette en ypperlig plass for å kombinere fjordfiske med havfiske, og sjansen for å ligge værfast er liten. Sjøkartet for området indikerer masse muligheter, her finner du grunner på fra 10 meter til dybder på over 700 meter! Sei og torsk er de vanligste artene, men også fisket etter lyr, uer, kveite og ikke minst sjøørret er veldig bra. Dorging med små blanke sluker i månedene april-juli med lett utstyr er utrolig morsomt og interessant fiske. På kaia disponerer dere eget sløyerom med frysefasiliteter. Røytvold er et meget rolig og trivelig sted med maritim atmosfære og flott utsikt mot fjord og fjell. Stedet er og perfekt som base for en fiskeferie!

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Røytvoll
Røytvoll
Røytvoll
Copyright © 2010-2021. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.