Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Steigen Brygge

På grunn av den utrolig høye etterspørselen, presenterer vi fire flotte hus hos Steigen Brygge.  Kun 10 min fra sportsfiske hotspots (stor sei, torsk, uer, kveite og steinbit) i Vestfjorden samt Flaggsundet, alt beliggende i et skjermet området. Kombinert med godt utstyrte, splitter nye, raske og sikre 19-fots båter som er perfekte for inntil 4 sportsfiskere.  
Man trenger ikke dra til Lofoten for å oppleve spektakulært fiske i Vestfjorden. Om våren og sommeren rapporteres det stadig om betydelig fangst av sjøørret ved munningen av Skotsfjorden, makrell fanges det også ofte her.
Antageligvis er det ingen andre områder hvor det i de seneste årene har blitt fanget like stor kvite som her. Området rundt Flatøya bringer år etter år gode fangster til de av oss som venter, takket være C & R kan vi håpe det vil vare i generasjoner.
Mangfoldet av fiskeplasser har spesielt imponert våre kunder. Fra store sandplatåer (flat fisk)  til bratte klippekanter på opptil 300m i høyde, hvor stor uer lurer. Alle hotspots ligger innenfor en radius av ca. 30 minutter med båt. Det er et fantastisk fiske av sei hele året gjennom ute i åpent hav. De største fiskene fanges som regel på sensommeren og om høsten.

 

 

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2020. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.