Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Opplevelser, Vågen Gård

Opplevelser

Møre og Romsdal byr på utrolig mange opplevelser, fra den ytterste holme ute i havgapet til majestetiske fjell. Innenfor rimelig avstand ligger noen av de flotteste attraksjoner Norge kan by på. Geirangerfjorden, Trollstigen og Atlanterhavsveien er de mest kjente, men en lang rekke mer skjulte skatter ligger og venter, Aursjøvegen med en spektakulær utsikt og hårreisende hårnålskurver, Eikesdalen med den nesten 900 meter høye Mardalsfossen er bare noen forslag til utflukter.

Innenfor rekkevidde med båt ligger fiskeværet Håholmen med restaurant og pub, Kvitholmen med fyrtårn, Hestskjæret fyr, og er været godt kan det fraflyttede fiskeværet Grip nås, hit går det også skyssbåt fra Kristiansund. Ønsker en å reise litt mer på oppdagelsesferd er det et utall øyer, holmer og skjær med et spennende og rikt dyreliv og en fantastisk flora en kan utforske.

Averøy byr på et flott turterreng i fjellet, og når man toppen av Meek-knoken er det en fantastisk utsikt over fjord og fjell. Her kan man se helt ut til oljeinstallasjonene utenfor kysten. Det er også et aktivt bygdemuseum på øya, med interessante samlinger fra en lang og tradisjonsfylt historie. Like ved ligger også Kvernes stavkirke.

Regionen byr på mye mer enn fantastisk storslagen natur, byene Kristiansund, Molde og Ålesund har hver sin spennende utforming, Kristiansund med sitt travle havnebasseng, Molde med sine praktfulle signalbygg og verdensberømte panorama, Ålesund med Jugend-stil og et utrolig flott akvarium.

Forholdene ligger til rette for en aktiv, spennende og uforglemmelig ferie, det er bare å forsyne seg.

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.