Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST
[ Lukk vindu ]
Sjøfiske, Visit Årviksand

Det er bare ett ord kan beskrive denne fiskeplassen - fantastisk!! Den tyske journalisten og kjente havfiskeren Volker Dapoz var her bare én gang og forelsket seg i området!! Mye torsk over 10kg, steinbit og han mistet en stor kveite etter 3,5 timers kamp.

Følgende områder er kjent for fantastisk fiske:

1.) "Årvikbukta" rett foran havnen. Selv i sterk vind kan du fortsatt fiske her. Dette området er kjent for fin hyse og flatfisk som rødspette. Om våren er det verdt å fiske etter steinbit på ca 25 meter dybde.

2) Ca 2 km utenfor kysten er noen interessante platåer: hvis du ser frem til å fange stor torsk, er det kun 5 min. båttur til "Håbakken", det første spennende platået. Litt lenger vest for det er en hotspots kalt "Kjellsundgrunnen" og "Steinskallen". Etter rundt 15 minutter kommer man til platået "Juksen" som er kjent som et ypperlig sted for uer. Spesielt på sør- og nordsiden av platået. Forsøk å fiske her i ulike dybder, med lange rigger og agn fra små sei (død agn siden levende agn ikke er lovlig). Dersom du først får en, vil du få mere fisk.

3) Området nord og nordøst for Nord Fugløy er et velkjent fiskested. Det fantastiske fisket etter stor torsk og stor sei her, er bortimot unikt. Dette området er nesten dekket med sand og stein i platåer, og gir en god bunn for småfisk. På kantene av de mange platåer vil du finne små agnfisk - så de store rovdyra (store fiskene) er ikke langt unna. Området "Bruseklakken" og "Skallbakken" er bare to av mange der vi kan nesten "garantere" stor fisk. Spennende er det i alle fall!

Så som du ser der er mange steder med spennende havfiske ved Visit Årviksand. Høg standard på hus, gode og sikre båter, god havn og fantastisk havfiske. Når vil du besøke Årviksand for en fantastisk havfiskeferie? Hvis du har mer spesifikke spørsmål om fiske, utstyr og agn, ta kontakt med oss! Vi er glade for å kunne hjelpe deg.

 

 

divider
Klikk på bilde for å åpne galleri.
Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.