Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST

Her finner du informasjon om våre nyeste reisemål, reiseinspirasjon, reisetips samt film og bilder og mye mer. 

 

STORT FLOTT HUS MED EN FANTASTISK BELIGGENHET OG UTSIKT

Vannøya Havfiske har fått en ny boenhet til utleie. "Huset ved havet" er en stor enebolig med en fantastisk beliggenhet og utsikt. En ser rett ut Fugløyfjorden mot Nord-Fugløya. Klikk her og se selv

SE VIDEOER PÅ DIN TURs YOU TUBE-KANAL

Vi arbeider kontinuerlig med å gi deg et best mulig inntrykk av våre feriesteder. Levende bilder gir levende presentasjoner, og i tillegg til å se disse under hvert enkelt feriested på www.dintur.no, kan du også se dem i høyoppløste versjoner på vår youtubekanal her. 

 

KVITNESVÅGEN HAVFISKE - SUPERT SJØFISKE LIKE UTENFOR STUEDØRA

 

Kvitnesvågen er det perfekte stedet for deg som ønsker et feriested helt for deg selv!Leiligheten ligger idyllisk plassert på innsida av Kvitneset, og her er både hus og båter i ly for de fleste vindretninger. Som gjest her har du gratis tilgang til grillhytte nede på brygga, og med den solide Buster XXL akluminiumsbåten som kan leies, er det kort vei ut til fantastiske fiskeplasser.

Les mer

 

ALTA SJØFISKE - YPPERLIG PLASS FOR FISKE OG FERIE I FINNMARK

 

Alta Sjøfiske ligger vakkert til ved Altafjorden, ingen naboer. Enebolig som har alt du trenger for en ferie. Fisket i Altafjorden er bra og verten er selv fisker og kan påvise de beste fiskeplassene.

Les mer

 

KVÆNANGSBOTN - NÆRT GODT SJØ- OG LAKSEFISKE

 

Feriehuset i Kjækan ligger fint til inne i Kvænangsbotn. I et område med godt sjøfiske i fjord og hav, samt spennende laksefiske i Kvænangselva. 2 sterke tidevannsstrømmer i nærheten gir også et spennende fiske.

Les mer

TRÆNA ARCTIC FISHING - FISKEFERIE I NORGES VAKRESTE KYSTNATUR

Træna er en av Norges minste kommuner, men likefullt en av landets vakreste. Den karakteristiske fjellformasjonen på øya Sanna er et ruvende landemerke kjent av sjøfolk gjennom alle tider, og nå har du mulighet til å fiske i dette fantastiske øyriket

Les mer

ANDØY FISKECAMP - HVALSAFARI OG FANTASTISK FISKE FRA ANDENES

Fra sin beliggenhet sentralt i Andenes havn er veien til både fiskeplasser og en av Norges mest særegne småbyer, Andenes, kort. Fra husene er det bare noen få minutters gange til alle fasiliteter i byen, og de berømte hvalsafariturene som Andenes har blitt verdenskjent for, har avgang bare 200 meter fra huset du bor i. 

Les mer

MØLNARODDEN LOFOTEN - AUTENTISK RORBU I HJERTET AV LOFOTEN

 Vi utvider vårt tilbud i Lofoten med den klassiske rorbua "Mølnarodden". Med en av de tre båtene som er tilgjengelig for leie, er det kort vei til flere av lofotens beste fiskeplasser.

Les mer her

HASVÅG FISKE 24 - IDYLLISK FISKEFERIE I BERØMTE FLATANGER

Hasvåg Feriested ble bokstavelig talt bygd opp fra asken i 2015, etter at en dramatisk skog- og lyngbrann la deler av Flatanger øde i 2014. Feriestedet er idyllisk plassert like i strandkanten på Hårstad ved Hasvåg, og er et glimrende utgangspunkt for å fiske på sjøen.

Les mer

SØMNES RORBUER - HYGGELIG FISKEFERIE PÅ SØR-HELGELAND

I hjertet av vakre Helgeland, lett tilgjengelig i Sømna like ved Brønnøysund, ligger Sømnes rorbuer. Fantastisk plassert i sjøkanten og med utsikt ut mot berømte Torghatten og Brønnøysund, er dette et glimrende utgangspunkt for fisketurer så vel som generell sightseeing i et av Norges vakreste områder.

Les mer

 SØMNESVIKA BRYGGER - FLUNKENDE NYTT SJØFISKEANLEGG I SØMNA

Sømnesvika Brygger er et av våre nyeste feriesteder og vil stå ferdig bygget våren 2017. Anlegget er plassert i sjøkanten ved idylliske Berg i Sømna og kan dermed tilby alle de kvaliteter den berømte Helgelandskysten er kjent for. 

Les mer

 HEMMINGODDEN - NYTT FERIESTED I HJERTET AV LOFOTEN

Vi er stolte av å presentere vår nye destinasjon i Lofoten - Hemmingodden. Enten du vil utøve fantastisk sjøfiske eller bare nyte Lofotens verdensberømte natur, er Hemmingodden perfekt for deg.

Les mer

 

Copyright © 2010-2019. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.