Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST

Om GoFish

GoFish er et sikkerhets- og registreringssystem som skal bidra til økt sikkerhet når du skal på fiskeferie i Norge.  

GoFish er utviklet av it-selskapet Dualog i samarbeid med turistfiskebedrifter, fisketurister og turoperatøren Din Tur. GoFish skal bidra til:

- Økt sikkerhet for gjester gjennom sporing, forebyggende sikkerhet og sikkerhetsdokumentasjon.

- Økt fokus på bærekraftig fiske gjennom fangstregistering og rapportering

Som gjest vil du bruke GoFish i forbindelse med sikkerhetssjekk før du skal på fisketur og, registrering av fangst når du kommer fra fisketur. Dette gjøres på GoFish-stasjonen på campen.

GoFish er enkelt i bruk og det eneste du som gjest trenger å huske er ditt eget telefonnummer. Du bruker ditt telefonnummer for å logge inn på GoFish-stasjonen hver gang FØR du skal på fisketur og ETTER du kommer fra fisketuren.

- Før fiske: foreta sikkerhetssjekk.

- Etter fiske: registrer fangst.

Med GoFish på fiskecampen har de ansatte oppdatert informasjon om hvem som er på havet, hvor mange dere er om bord og båtens posisjon.

GoFish sørger også for enkel registrering av fangst etter hver fisketur, husk også null fangst og utsluppet fisk. Med å registrere fangsten i GoFish bidrar du til en mer korrekt rapportering av fangst.

 

 

Copyright © 2010-2021. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.