Booking Help: (+47) 74 07 30 00Monday to Friday 8am to 3:30pm CEST

Ta familien med på Norgesferie i år! Som NJFF-medlem får du 10% rabatt på våre reisemål.

Ekte eventyr og idyll

I samarbeid med NJFF gir vi alle NJFF-medlemmer 10% rabatt på årets Norgesferie. Ta med hele familien og opplev Norge på sitt vakreste og villeste i spektakulære omgivelser. Vi har mer enn 600 feriehus og båter til utleie langs Norges langstrakte kyst. Og med over 20-års fartstid og mer enn 30000 besøkende gjester hvert år er du i de trygeste hender. Vi gir deg og familien sunne og varige ferieminner.

Morrakaffen tar du her i sommer

Hos oss kan du velge mellom mer enn 140 spennende reisemål, og du finner alt fra høystandard familiehytter, til rorbuer og feriehus. Hva med en tur til Vega, Lyngsalpene, Senja eller Lofoten?

Din Tur legger særdeles stor vekt på kvalitet, og for oss er det viktig at vi tilbyr god overnatting, service og høy kvalitet på aktivitetene som tilbys. Alle feriehusene blir fulgt opp av en vert som vil ta imot deg når du kommer, og som vil være tilgjengelig under hele oppholdet ditt.

Feriehusene våre karakteriseres av gjennomgående høy kvalitet, og at de er fullt utstyrt for sjølhushold. Hvis ikke annet er spesifisert er sengene ferdig oppredd og håndklær inkludert. Sluttrengjøringen er i noen tilfeller inkludert, hvis ikke kan tjenesten om ønskelig bestilles.

Natur- og fiskeopplevelser som kjennes i hele kroppen.

Det finnes også til enhver tid reisemål med store spesialrabatter, alt etter sesong og årstider. Hos Din Tur vil du finne et tilbud enten du vil ta med familien på Norgesferie, eller dra på reinspikka fisketur med fiskekompiser.

Utallige toppturer og vandreløyper for store og små

Naturene og fjellene har siden tidenes morgen hatt en dragnig på den norske folkesjela. Nesten som en arvestoff som går fra generasjon til generasjon. Dette DNA-et vil få fritt spillerom hos Din Turs reisemål. Om det er lange turer inn i dype daler, eller opp på forrevne tusenmeters topper. Det er i slike omgivelser utsikten er som klarest og perspektivet størst.

Hvordan fungerer det?

Bestill på www.dintur.no , skriv inn koden for medlemsrabatt - NJFF2020-2021, og medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet. Du kan også bestille via e-post eller telefon. Din Tur: Telefon: (+47) 74 07 30 00, E-post: office@dintur.no . Tilbudet gjelder kun medlemmer av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

OBS!

  • Rabatten kommer til å bli trukket fra sluttbetalingen, altså ikke fra depositum hvis delbetaling velges.
  • Ønsker du  bestille en reise med innreisedato mindre en 56 dager før leieperiodens start. MÅ bestillingen skje via e-post eller telefon, da den samlede prisen for tjenesten forfaller til betaling umiddelbart. Dette for at DIN 10%-RABATT skal bli lagt til før betaling blir foretatt. Rabatt refunderes dessverre ikke i etterkant av et gjennomført kjøp!

klikk på bildet under for å få en smakebit på hva vi kan tilby deg.

 Vi gjør norsk natur best tilgjengelig.

Copyright © 2010-2022. All written and photographic content on these web-sites are copyrighted DIN TUR AS by norwegian law. Unauthorized use will be considered as theftery, and will be reported.
You are free and welcome to link to any of our articles and destinations anytime.